ja ossuuki jos kahalle sattuu tae saattaapa se olla sattumattaki jos jos mennee ohi. Tae siis jos lyö vasaralla peokalon viereen. Siis ei satu peokaloon, eikä muutenkaan satu, siis ei tee kipijää. Tietenki kipijääki voe teha jos isku vasaralla ossuu johonkin muuhun sormeen. Näan asijoijen ollessa tullaan lopputulemaan: Sattuu vaekka ei satukkaan?

Kyllä Suomen kieli on perin vekkulia. Samalla sanalla on monija merkityksijä. Asijayhteys vaan ilimasee mitä tahotaan sanua. Siinä saa joskus äplistellä monneenki malliin kun esimerkiksi täöttää ristikoja. Monesti yhtäkkijä voe kokija AHAA elämyksen kun hoksaa sanan muunkin tarkotuksen kuin sen tavanomasen.

Muuten ristikoesta puhheenollen, niissä on alettu nykyvään käöttää jumalattoman palijo kaeken maaliman filimitähtee ja muuta ulukomaan elävää. Siinä pittää olla vähintään maesteri että hommasta selevijää. Jokkuhan ne hakkee ratkasuja ristikkosana hakemistoesta. Mitähän mieltä siinäki on? Tietystihän ite kuki tekkee miten haluvaa, mutta ratkasun hakeminen kirijasta tullee tavaksi ja ratkaisun pähkäileminen jaa pois. Ei hyvä.

'''

Vielä on talavija jälellä, Ei tipu räöstäät eikä suvituuli soe. Kylymät vihurit pyyhkii  talaven tuiskujen parkittemmaa naamaa. Arskaki on piiloutunu pilivien taa. Estäneekö pilivet niitä mangeettimyrkyjä iskemään maahan? Tuskimpa. Lämpötila on-4.5 tällä hetkellä. Joko huomenaamulla on + puolella. Se jätetään nähtäväksi. Ennustajaeukoiksihan me ei aleta.

-O-