rytteikkö rytäjää kevättä kohti. Valua riittelee luonnostaan vaekka monneenki lähtöön. Pimijänpuolen taevaltajalle se tietenkää oo mikkää hyvä juttu. Kukapa päevänvalossa häärii pimmeyven töessä.

Toki se tuo porukkaa joka on koulunpenkkijä kuluttanu opetellakseen  kaekkija vilunkipelejä. Tietää missä on porsaanmentävä reikä laensäännöksissä. Siitähän sitä pittää heti ryömijä läpi, käärijä rahat taskuun ja ei koera perrään haoku, tae jos haokkuu niin on perustelut ettei mittää laetonta oo teheny.

Tavallisen tallaajan onki hankala tehä vilunkija kun ei tiijä syitä eikä seoraoksija. Aena löytyy pykäliä ja pienijä ränttejä jokka koetuu sinun tavan juntin pään menoksi. Siinä tollo rirkkuu komijasti löysässä hirressä. Henki pihisee, mutta leima on oatassa. Näen ollen : eipä kannata päevänvalossa rosvojen hillua. Kokonaan eriasija kun tekkee milijoonakeikkaa tietokonneen ääressä, työnantajan maksamalla työajalla.

Parasta on pysyvä juntin kaetasella polula. Pittää välttää kaekkeja sellaesta jossa voe laen karmeja koura raapasta niskasta ja saattaa sinut pahhaanhuutoon!!!!!!HekoCoolViatonNolostunut

***

Jälleen mennään kylymemmissä merkeissä. -6 on pakkasta Arsa paestelee ja puijenlatvat heiluu tuulessa. Mahtaa olla kelekosta äaetipuolenhenkijä ilimassa kun altistaa ittesä alttiiksi luonnonoekuille.

Ny höpinähana kiini ja kuntsikan selekään. Siitä se kunto kohenee kun lissää vastusta. Eikä aja puuhunpahki kaatumisesta puhumatta. Tohtii ajjaa ilman kypärää! Olisikin turvallisuuven maksimointia polkea kuntopyörää pata päässä.

-O-