päevät mennee vilisemällä ohi. Mittää kouriin tarttuvaa ei satu, mutta miksi pitäisikkään?  Tai sattuuhan sitä joillekki, niin kuin ministereille ja muille häävimmille immeisille. Joellaki on taepumus olla aena siellä missä tapahtuu. Jokku jopa ettii vaekeuksija naotinnokseen.

Tokhan siinä tapahtuu ja sattuu vaekka millasta kun vetasee pienet kännit ja lähtee kaahaeleen pitkin baanaa. Kanssakulukijat kohta hoksaa jotta siinäpä on muista erottuva yksilö. Sehän tietenki rintaa nostattaa ja innostaa kun huomaa tulleensa huomatuksi.

Ei muuta ku höyryvä lissää. Sopivasti rohkaisua niin on kohta kukkulan kuningas. Kaekki töllää ja toemittajat ryntää paikalle. Pian ootki kuuluisuus. Lööpit huutaa suurin puustaemin kunnostautunutta yksilyä. Tekemisiäsi seurataan kissojen ja koerijen kanssa jopa virkavaltakin kiinnostuu edesottamuksistasi..

Toki kuuluisuuteen ja turhaksi julkkikseksi pääsee iliman viinaakin. Tekkee vaan jotakin poekkiavvaa. Villauttaa persettään tae muuten käöttäötyy poekkijavasti. Paskalehet kyllä uutisoe  herkästi suurin kirijaemin.

Mutta entäs sitten? Mitä sulle kätteen jää julukisuuvesta? Ei niin mittää korkeintaan katuvaa oluva ja häpijää. Parempi olla vaen näkymätön, mauton ja hajuton.

Mitäkö tällä tarkotin? No , en mittää. . Kuhan koetin täöttää tään postauskerran. Pää vielä nukkuu ja muutenki on tyhyjyyttä täönnä. Millähän tuon täöttäsi?

***

Toki Kempeleen säätila pitää kertua. Pakkasta taas enemmän kuin eilen. - 5.4 on dikitaalin lukema. Arska tosin paistaa, mutta virtaukset taitaa olla väärästä osoitteesta. Liekö peräti Siperiasta? Yritettään taas huomenna tehä tikusta asijaa tae tökitään näppäentä summamutikkaan? Tsau!

-O-