Hyvillä mielin tässä alottellee uutta viikkua. Formulatkin alkaa ja siinähän sitä on jännäämistä moneksi päivää, huipentuakseen su aamun kilpaiuihin.  Kilpaelut on Australijassa ja siellä ollaan vissiin eri lanneetalla kun kilipaelut on aamulla. Samoten harrijoitukset aamuyöstä. Kiva nähä miten Kimi pärijää. Hehkutettu ainakin on.

Ampumahiihto on toinen laji jota tykkään kattua. Siinä kun ei voittaja oo koskaan varmaa ennenkuin maaliviiva ylittyy. Suurikin etumatka tyrehtyy häviöksi kun ei satu! Tällä viikolla vissiin viimeset kisat tälle kauvelle.

***

Rätyki tuossa töllössä yrittää kirkastaa l'äjjääsä. Vaekija sanua mikä tuo äijä kaekkijaan on. Ketaleitahan ne kaekki nuo AY-pomot on. Siinei palijo muijen etuja ajatella kun ommaa katrasta ruokitaan ylenmäärin. Mitä suurempipalakkasten porukka niin sen ahanaampia ovat - johtajat varsinkin. Ei siellä tojella pienipalakkasia ajatella kun ommaan pöytään vaajitaan lisää olemista. Nuo ahnaat toimijat ovat ajaneet ahneuksissaan työpaikat halvempiin maihin. No, nuihimpa asijoehin ei pahemmin tarvii sivullisen kronkkia, kuhan ny jotain höpisen.

***

Tullee lauha päivä. Nyt jo lähellä -+0 . Saa nähä jaksaako Arska paistella . Siinä alkaa kinokset sulamaan ja räystäät tippumaan. Elämme mielenkiintoisia aikoja. Hyvää työviikkoa työllä raskautetuille ja eläkeläisille valoisia ajatuksia!

-O-