Tervehys vaen kaekki sivuillakävijät. Uusi viikko tässä on alullaan ja ei ku taepaleelle - naorussasuin. Valtakunnassa kaekki hyvin. Pyörät pyörii ja kalake kuuluu sieltä mistä kuuluuki! Herrat kiillottellee housunpersuusta ja kiusaavat allaesijjaan. Se kun on herra herrallekki niin se matalin matonen on tänä päevänä melekosen paeneen alla.

Immeisten pitäsi opetella uusi kultuuri. Semmonen jossa ylempi laskeotuu allaesesa tasolle, aenaki työelämässä. Tasavertasena panneututtas tehtävään sen parraaseen lopputulokseen viemiseksi. Iliman käskytystä ja noetumista. Ehän minä tiijä mikä on tilanne nykyvään, mutta mitä avviisit kertoo niin siellä löytyy melekosija pikku-Hitlereitä.

Onhan Herroja joeta ei näötä kärsivän arvioija hyvässä eikä pahassa. Potkut perseelle tullee herkästi.Tämmösessä tappaoksessa potkut potkijalle ja iliman muuta ruma rasti häpijä listaan.Heleppohan se on huuvella kun ei tiijä millanen tosiasijassa on tilanne. Ei se varmaan mikkää Saaroninlilja oo tuo potkut saanukkaa?  Nämä oli taas kaekuja töllön aamulähetyksest. Jotakihan sitä pittää olla mieltä - tae sitte ei!

***

Arska paestelee pilivettömältä taevaalta- Pakkast -18.00. Olisi komija lenkkisää, vaen vaekija sinne on lähtijä haakuroemaan näellä ketaroella. Seon äkkijä perse kentässä ja luut poekki ja kallosta tullee kaksi kirrankuppija. Parempi katella akkunasta ja ootella kevvään tojellista tulemista. Hyvvää työviikkua kaekki työkykyset ja työnilua ja riemullista mieltä.

-O-