itekellekki. Olokoon viikko aorinkoenen ja hyvijä hetkijä antava. Tyytyväesyys ja onnihan kertyy pienistä  tuntemuksista joista kertyy vastalääkettä hatutuksen hillintään. Puntit pyssyy tasapaenossa eikä paha maalima pääse polokemaan  kokonaan allesa.

Elämähän on aeka raskasta. Varsinki jos kerrää päällesä kaeken maaliman murheet, maalimanlopusta alakaen.  Liioitellut vaivat ja vastoinkäymiset muuttuu semmoseksi taakaksi, että siinä vahavatki jalat pettää.

Asennehan on se tärkein. Riippuu immeisestä miten asijat ottaa. Joku tyyppi löytää joka asijassa puutteita. Niin kovaa ei onni pysty potkimaan, että mielensäpahoittaja olisi tyytyväinen.

Toinen ääripää on puolestaan tyytyväinen ja onnellinen vähästäkin. Aurinkoinen luonne löytää positiivista suuressakin surussa. Sellaisen on helppoa taivaltaa, vaikka hän joutuukin usein päähänpotkituksi. Sellaisia toisenkinposken kääntäjiä on aika harvassa nykyään.

Tiijäppä näestä. Kae se elämä muokkaa immeisen kokemusten mukasesti? Ei toki perintötekijöetä pijä unohtaa. Jokkaesen pittää koettaa pärijätä niillä evväellä joeta mukanaan raahaa.

***
Tasanen kevättalavi vaen jatkuu. Kempeleessä tänään -1.5 astetta. Taevas pilivessä . Jää nähtäväksi mihin päen tilanne lähtee vae pyssyykö peräti samassa. Näkkeepähän!

-O-