Nii on viikonvaehe taas lusittu. luppaoksista huolimatta eilen jäe postaokset välliin. No välillä on hyvä pittää välia - tae liekkö tuolla valiä - pittääkö väliä - vae onko välittämättä välittömyyven vaekutuksia.

Oli miten oli - vaen niin se on että jos jättää postaamatta niin tuntuu jäävän jottae iliman - toevottavasti lukijaki tuntee pikkusen pettymyksen kun avvaa sivun ja hoksaa etteipä poeka ou käönykkää???

Harvompa semmosta sattuu tapahtummaan, eilen kuitenkim piti käyvvä pikkusen reissun päällä - naapuripitäjässä. 4-tie onki jo täösin sula, aenaki päeväsaekaan, mutta sivutiet on jopa vaarallisen liukkaita.

Mitäpä se tämä viikko mukanaan tuo. Aenaki herrat tappelee ja toeset on muka viisaampija kuin toeset. Kuitenki jotenki asijat pitäsi sopija niin että jatkuvuus säelyy. Velaksi ei voe vuosikausia hommaella. Tullee se kuulusa pää vetävän kätteen.

Ei oo mulla tietuva mistä päästä liekkää kysymys`.Joku tärkijä pää se täötyy olla koska sitä on tehty merkittävä kannanotto. Onko se sitte kantapää? Seon hyvä kysymys, vaen puuttuu hyvijä vastauksia - pahhoesta puhumatta.

***

Sää mennee tasata tahtia. Nyt mennee pikkasen pakkasella. -2,1 on lukema. Lunta lissää on töllö luppaellu. Siitä voe olla vaen hyvillään, se on kaekki kottiin päen mikä on tulopuolella. Palijon kanssa aena pärijää sano entinen mummo - Liekö ollu se sama joka siellä lumessa haakuroe - umpihangessa.

-O-