kun tänä aamuna herättiin Saolin valtakunnassa. Poesa on Muumimammat ja tissintuijottajat, ny voe presidenttiparin päästää evustaan Suomea vaativiinkin paekkoehin. Menestystä vaen heille roolissaan, ehkä saamme nauttia ylpeänä heidän edustaessa maatamme.

Monentyylistä presidenttipariahan sitä on Suomen itsenäisyyven aikana ollut. Vaikeijen aikojen pressat ovat olleet lujilla. Toivomme että eessäpäin on vain aurinkoisija päiviä, noin kuvvaannollisesti.

Tietenniihän ne asijat mennee niin ku on mennäkseen. Jos alakaa vätystää niin seon otettava haasteena ja tehä kaekkesa parraan lopputuleman hyväksi. Puhheet ei auta eikä taevaanrannanmaalaelu.Tarvitaan tekoja, joskus kirpasevia, mutta se pittää tehä jos se on pienemmän pahan tie. Niin ku tää Reikan juttu. Jokkaenen jolla vähäkää ällijä niin tajuaa että toesten rinnalla pittää riehkasta. Kaekki vaekuttaa kaekkeen.

Kepu mua eniten kummastuttaa. Takinkääntö täyellinen. Tehhään politiikkaa, ei ajata Suomen etuja. Lisäksi kepujen takeissa on niitä likaläemäreitä melekeen kaekilla. Kankiki muka häärää vaikka tojellinen paekka oes jossae aevan muuvalla.

***

Tännään eletään jo kevväesten lämpötilojen aekaa. On maaliskuun 1. Pilivipoutanen sää. Lämpötila -1.9, taetaa päevänmittaan kuikistaa 0. Sisällä on tuttu +21.5 Termostaatit toemii. Näen tännään. Pijan päästään juhulimaan Saulin virkaanastumisija. Se pittää kattuva tarkasti ja hyvillä mielin.

-O-