meinaa pätkijä tänä aamuna yhteyvet meleko raskaasti. Ei tiijä itkijäkkö vaeko naoraa. Sitä pittää myöhemmin harkita, kuhan ensin saesi jottae postatuksi.
Eihän mulla sen kummempata asijaa oo kuhan ny harijottelen ilimaesuva ja sen perin vaekijata olemusta.

Tae ehän se minä tiijä onko ilimasulla olemusta vae onko pelekkä haavekuva joka haehtuu kun pieru Saharaan. No en sitä tiijä liekkö siinäkää perrää, ei ainakaa ittekojettuva. Kuulopuhheisiinhan ei immeisen pitäsi uskuva saatikka soveltaa käötäntöön.

Nykyväänhän sitä pitäsi olla avvoen ja ejistyksellinen. Kaekki tekemisesä pitäs lakrattaa feispuukkiin. Sanovat sitä sosijaalliseksimetijaksi. Tae mitäpähän lienee. Ehän minä tiijä ku oon meleko hijas puukaeleen. No, siitäpä ilosa saanee joka naottii palijastuksista.

Toesaalta sehän sallaeluki on tänäpäevänä kova sana. Juttaki piilottellee niitä sopimuksijjaan kuin niissä jottae parempaaki tietua oesi jemmassa? Kettuvako tavan immeisille kuuluu mitä herrat   soppii, että aevan turhaa tuosta on metelöijä. Jos kerta vastapuoli haluvaa etti huuvella, niin eipä nuista niinväliä.

Soenihan on ny kovassa kiimassa muka jotta kansa vaatii. Paskanmarita. Aevan sama. Paremi kun ei tiijä semmosta jota ei tajua. Soeni vaen koettaa kohottaa laskevaa kannatustaan. Antaapa vekkuleijen vehata.

***

Pakkanen oli aamulla parinkymmenen asteen paekkeilla. Nyt näöttää -9.2 . Komija on kaohijan komija ilima. Kevä etenee...Palataan!

-O-