se vaen uniki maestuu kun suunnilleen on tarpeet tasallaan. Niin ku tämä meikäläenenki  nukkuva rojotti enempi ku laki määrää. Tosin se oli jo tunti tätä päevää kun kömmin nukkumaan. Sittepä aekaraota näöttikaheksaa kun aotomaattinen sissäenen herätys toemi.

Sillä tässä on aekataolut pikkusen myöhässä. Vae haetanneeko? Ei toki eipä oo elukat rehuva vaella eikä maetoaoto kintereillä. Mitä laetetaan?

Onkae se heleppuva nykyvään. Ei hätä hässi eikä näläkä nussi. Kollistellee ja ihimettellee maaliman menuva.

Aekakaa ei tule pitkäksi, ei ainakaa allekirijottaneella, on monenlaesta virkistys ja viihtymiskonstija. On töllöt ja tietsikat. Kaoppakeskukset ja kerhot. Joka siihen ralliin antaotuu, niin ihime on jos pittää valittaa vaevojaan ja arvaoskeskuksesta pillerijä ja muuta virkistettä käyvä kinuamassa . Jopa kuntosalija ja maratonija harrastettaan hiki hatussa. Moni onki huomannu henkesä karanneen rankalla lenkkipolulla. Muuttunu siipiosastoon.

Vanaha kun eijoo nuori vaekka koettasi kuinka olla nuorekas. Jos ikä ei muuta opeta niin ainakin pitäsi oppia löysäämään aenesta hoppua ja kiirettä. Pittää tuumaostunteja ja naotiskella siitä kun ei täyvy lähtijä mihinkää.

***

Vae eikae tässä! Tännään tuntuu tuuli huhailevan aikalailla. Lämpö on -2.0 Kinokset eilisen lälkeen paljon matalemmat. Tämmöstä tänään. Mitä huomenna.? Aika näyttää jos on kahtojaa.

-O-