seon nykyvään melekeen alalla ku alalla. Omanevuntavottelu on hypänny aevan uusiin mittoehin. Kaverija mätkitään empimättä jos pikkusenkaa naama ärsyttää taekka sillon silimäänsopivannäkönen muija! Loputhan voe arvata varsinki jos on rosenttija tae muuta mielikuvitusta kiihottavvaa pannu päänravosta sisäpuolelle. Äijää turpiin ja muijan kaa muhinat pystyyn.

Monenkilaesta juttuva sitä saaki lukija varsinki nuiista I-lehistä. Kumpiki suoltaa uskomattomija tarinoeta joka päevä. Samat tarinat. Asijalla kuitenki eri toemittaja koska sanajäriestys on erilaenen. Asija sama.

Sallaenenhan se kiihottaa lukijaa. Niin ku tämä Jutan sopimuski. Kaekki haluvaesi sen lujettavaksi - muka. Vaekka jos sen pumaskan saes kässiisä  niin lukematta jäes usseimmalta. Samoten utelijaesuutta kiihotetaan ravottelemalla nettilehessä jottae juttua. Lue paperilehestä, kuinka ja miten ja mitä?

Pitäsikköhän munki lätkästä tuohon Blokin kulumaan jotta "SALAINEN" Siitä se ennen näkemätön nousu alkas. Siinei monta päevää tuhannen kohalla äplistelleisi. Oeshan se mukvata jos väki lissäytys vaekkei kattaos niin rapia ookkaa!Vaen siinähän se mennee parempaa toevoessa ja muualta lukuelämyksijä hakijessa.

Taas pittää muistuttaa lukijalle, ettei mulla itellä oo mittää omakohtasta kokemusta väkivallasta taemuista kohujutuista.  Olempahan vaan lukenu avviiseista monensorttista tappaosta suuressa maalimassa. Sitä en eppäele ettei moni muuki oo juttuja lukenu. Vaen noen porinan vuoksi teki mieli sanua.

***

Tänäänkin Kempeleessä Arska on duunissa.Pakkasta on tällähetkellä -13.3. Hanki kimaltellee ja reipas ulukoelija saa naottija keväpäevän raekkauvesta. Hyvä niin. Huonomminki voes olla.

-O-