kun meinaa unehtuva nämä blokkaushommat täösin unohuksiin. Hyi minuva. Mutta kun on muka ollunna muuta arpeettija ja menuva niin ei oo ehtiny ollenkaa sorvin ääreen. No kyllähän noeta koskemattomija päevijä riiyyää. Ehtiihän näetä.

Kun vielä taevallettaan ny kesästä aekaa, pääsee tuntija aiemmin duunaamaan. Valuva kullä ny riittää ahaneempaanki eläjään. Ei ahistele möröt eikä muut pimmeyvvenpeikot.

Hyvä niin. Mikäpä on mennä höllötellä riikyytillä mutasta tietä näkymättömiin.Kuunnella kylymäst'ä kähheijen lintusten livaertely tae vaekka variksen raakkumista. Kaekki se on kessään päen, tae aenaki kärrykelliin.

Joo. ny pittää alakaa valamistaotuun Formulan tölläämisseen Maxiin on eorot pistetty likkoon jospa se antasi pikkusenkaa vastinetta jännäöksen muovossa. Vaohtija ja kiperijä tilanteita riitellee?

***
Luonnossa ei vielä eletä kesäaekaa.   Vaekka kinos on takapihalla laskenu, niin on sitä vielä liikaa. Haluvaako kukkaa ostaa likasta kevälunta halavalla. Aevan saa omakustannushintaan. Kyllä niillä rakentaa hiihtäjäälle pikapyrähyslavun. Mittari näöttää -1-4 astetta. Eiköhän kesäaeka väännä sen tuonne + lukemille? Komijaa sunnuntaeta kaikille!

-O-