oo immeisen tarpeet- Vaekka oesi kuinka rikas niin lissää vaen haluvaa. Vaekka rahhaa tullee ovista ja ikkunoesta, niin´aena lisää haluvaa ahnas mieli. Vöyreemän porukan olisi kuitenkin parempi hillitä himojaan ja jättää jotain kakusta köyhemmällekin.

Hyvä Veli S. oli illan A-jutussa kuin pahantevosta yllätetty- Oli tullu ilimi salassa tehty laiton vilunki. Finnaerin jutussa. Kaekkija sitä näkkee ja kuulee. Ei oo tosijaan koskaan kohen. Muilta kyllä vaajitaan kirkkaen otsin malttija ja kohtuutta, ite sitte kähmitään mittää häpyvä vailla.

Taetaa tuo Finnaeri olla Suomelle vaen rasitus ei mikkää kakunkasvattaja. Kakku leivotaan porukassa, mutta sen syövät vain piiripieni salaisissa iltakemuissa. Eihän tämä hyvä?

Tämmönen se on valtijon virma. Tulot menee herrojen perseeseen ja kansa maksaa tappijot veroina. Kuinkas kauan F, nienee tappiolla pyöriny. Valtijon piikki on auki herrojen rellestää.

***

Kempeleen sää tänään onpilvinen. Tuulet on tyyntyneet.Pakkasta tällä hetkellä -8.0 . Täällä sisällä +21.5. Hyvin toimii termostaatit. Oli helle tai pakkanen vaihteluväli pieni. Sitten kun Arska rävöttää suurista ikkunoista sisälämpö hyppää helle lukemiin. Hiitäpä aekoja ootellaan.

-O-