polliittinen elämäm taas vilikastua kun kuntavaalitki lähestyy. Demareilla on syyri hätä käjessä ja toenen housussa. Mesottu on ja pijetty mollaospuhheita ja syyvetty paskaa toesten puolueijen niskaan.

Mutta tämä Miihkali , se puoluvesihteeri otti Rätyt käöttöön ja rävväötti tosissaan. Ehkä meininki oli Soenin Timpalta opittua? Soeni kuitenki valittee ampumakohteen nurkantakkaa, vaen Miihkali latasi ja ampui omijaan.

Mahtoe siinä kannatus taas tippua muutaman yksikön? Vaen sehän on vaen hyväksi isänmaalle. Miihkali on kova poeka auttamaan Suomia nousemaan Demari- suosta kovalle maalle.

Sehän tuntu Miihkalia laenatakseni kunnon Demarilla olevan puukko takalakkarissa jolla ne sohhii kaekkija liikkuvaa. Heiniski oli ollu niin palijo puukkoja selässä että Miihkali oli luullu tuota siiliksi- Oliko Miihkali sitte satuttanu kielesä siilin piikkeihin? Sitäpä ei tarina kerro, mutta luultavasti nyt pisti joku Miihkalia perseeseen?

Mieenkiintosta on kattua mikä puolueista surkastuu ja mikä lissää kannatustaan. Alakaa olla vissiin populistien nousu ohitte. Nyt luotetaan vastuullisiin tekijöihin. Se ei paha! Päästään taas nousuntielle.

***

-2 asteen lämpötiloissa tässä otetaan pyhäpäevää vastaan. Arska paestelee ja taivas on huikaisevan sininen. Taitaa tänään kinokset alentua. Alakaa se siitä!

-O-