kukaties homma raohottuva tuolla Eoroopassa. Aenaki tuo metija semmosija höpisee- Eipä tuota tiijä höpisevätkö vaen lämpimikseen vae onko asijassa vähhääkää perrää?

Kaekestahan ne nuo paskalehet jutun saavat aekaan. Niin ku äskettäsistä pressan virkaanasettelusta. Toemittajat oli huomannut kun Saulin tennari tökkäsi rappuja kiivetessä. Mitä sitte. Jokaisella joskuns arvaamatta motoriikka ei pysy mukana. Tämmösistä ees maenitaan. Entä Tarijan kättely, joka pikkusen poekkesi etiketistä. Entä sitte? Toemiitajillaki tulee oikosulkuja. Sammaan katekorijaan mennee ne lunttilappujen vaehtelut. Minkä voe jos muisti pätkii ja hermostuttaakin. Immeinen se on presidettiki.

No. Miihkalilla tais olla se jätkänolonen pukeutuminen jokin mielenosoitus? Vai oliko? Onko sälli niin tollo, ettei älyvä että ei joka päivä ole virkaanastumisija. Juhlallinen tilaisuus. Suuri moka Miihkalilla.

Se näötti kans ouvolta kun Pentti istu Jennin vieressä melekeen selkä Jenniin päin. Katse oli suunnattu poispäin. Pelottiko jos katse eksyy Jennin rintavarusteisiin? Oli miten oli, mutta ouvolta näytti sivistyneetä mieheltä.

***

Sää on mitä kirkkain ja eipä pakkanenkaan hätistele. Mittarilukema tällähetkellä -1.2. Eilen jo iltapäivällä oli + ja kinoksetkin jonkin verran pieneni. Nyt näyttää tulevan taas kylmempää. Mutta parin viikon päästä alkaa formula ja nyt on ampumahiihtokisat meneillään. Jännäämistä riittää...

-O-