vaalihommissa loppusuora. Vielä pittää orijentoetua kärsimään kaksi tenttijä. Luvalla sanuen alakaa tulla jo se mäehä korvista ulos. Entäs sitte nämä kaekenmaaliman toemittajat jokka kahtovat olevasa suurija asijantuntijoeta ja veikkaavat tentin voettajaa. Millä saatanan lihaksilla. Katellaan tenttejä puoluveellisesti omijen värikkäijen silimälasien takkaa. Sitte sitä muka julistettaan oekein maalimalle - kuinka toenen olj parree.

Jo se vanaha Reetaki tiesi että toenen tykkää äetistä toenen tyttärestä ja ompa niinki huimija jokka tykkää mummosta tae ei sitte kelepaa mikkää. Kaekki muut on surkeita se toemittaja vaen on maaliman paras tietoniekka .

Oon seorannu Hesarin Perässähiihtäjien blogija. Voe taevas minkälaesija mielipitteitä.Pitäsi turpasa kiinni jos ei osaa mitään muuta kuin haukkua ehokkaeta. On tosi ikävää luettavaa. Ei tietenkää oo pakko lukija, vaen eihän sitä tiijä jos ei luve? Varsinki se muuvan laolaja, tae sen tapanen joka on kommari, heiluu ku heikkopäenen. Eihän tuta kukkaa notteeraa, mutta tosi harmittava tyyppi. Eihän se ossaa ees laolaakkaa.

Onneksi kohta kaekki on ohi ja ehkä koettaa Suomelle uusi aeka. Saa sellaisen presidentin jota ei tarvii hävetä kun hän maailmalla liikkuu. Ja jonka mielipitetä arvostetaan. Kohta ratkijaa.

******

Pakkasta Kempeleessä tällä hetkellä talven ennätys. -27 on mittarissa lukema ja taitaa tuostakin vielä parantaa , ainakin taivas sees Vaen näöttää varis silti lentävän tuonne lentokentälle päen. Mahtaa olla kylymä kyyti. Liekö vielä aamupala hakusessa.

On se mukavata kun saa klasista katella pakkaseen. Aena ei oo niin ollu. Että myöntää täötyy: Homma on hanskassa ja valtakunnassa kaeki hyvin. Ruoka on halapaa ja sitä tarvii tosi vähän.Joten tuon pienen eläketulon turvin selevijää aena etteenpäen.

-O-