ja pihistellään, ettei suuri kita haokkasi meitä Reikan tielle. Summat ovat isoja joeta ei tavan tallaaja ees tajua. Vae ohan se toesaalta selevää, että kun tuuvaan tavarata ulukuva enempi kun viijään niin köpelosti kaö. Rahat loppuu tietenki jos ostaa enemmän eestä kun mitä rahhaa on .

Eihän niitä taijjuu noehen viisaehen päätöksijä ja tuskimpa on väliksi. Tämä meikäläenenki on antanu valtakirijan evustajalle. Mies istuu päättäjän paekalla niin hommahan on hänen vastuulla. Vae onko?

Ite uskon että hommat mennee sitä rattaasa minkä rakentaa SUURIEn toemijoijen  päätösten mukaan. Suomen herrojen tehtäväksi jää oman palakkasa kuittaaminen. Puolustaa saavutettua etuva katkerraan loppuun.

Toisinaan tuntuu että varsinkae ne nuo isot valtijot leikkii keskenään. Jokkaesella on valtavat velat ja jokkaesella valtavat saatavat ja vieläpä ristiin? Miksei ne kuittaa hilijasesti velat saatavista. Tae mitäpä tuo mulle kuulunee. Olla möllöttää.  Tuskinpa tuo mikkää leikkuri pieneen eläkkeeseen yltää.

***

Lumituisku lissäelee taas lumikinosten korkeotta. -7.5 näöttää digitaali. Tuuli tuivertaa naapurin siniristinlippuva. Seon Kalevalan päivä. Syytä liputtaa!

-O-