lumi pöläjää ja tuisku peittää jälijet. Mennään ystävän kansa tae iliman kumminki mennä häätyy. Yksin jos lähtee kamilastamaan synkkään erämaahan niin iliman ystävää siellä voe kohtalo kova kourasta, eikä oo kettää joka jeleppaes.Siispä on tärkijää että siinä lylyn lykinnässä on ystävä- aenaki perässähiihtäjä.

Ystävän kansa elämän erämaassa voe aena yhessä pohtia mihin päen mennään. Tae seki on selevää että leiriytyä voe paekalleenki. Kaksinhan on seki aevan mukavaa.

Keräsin tuohon alle ystävä. räpellyksiä vuosien varrelta. Perkasin aivan tuolta vanhimpia kansioita joten tekstit on toistakymmentä vuotta sitten kirjotettuja.Onhan toisaalta niin ettei ystävyysteema muutu, että eiköhän nuo mene täyvestä.

***

Satelee lunta hiljalleen. Pakkanen on lähtenyt taas kattelemmaan alempia lukemia. Nyt on -11,5. Taivas vahvassa pilivessä, että jos selekenne se on äkkijä kylymää. Varmaan nykki on kylmäntuntu kova kun tuullee aika reilusti. Puijenoksat heiluu rajusti. Sisälläpä ei vinkka tunnu. On kai jotenkin etuoikeutettu kun ei tarvitse tunkeutua tuuleen ja tuiskuun.

KAIKILLE HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!

-O-