taassiihan sitä lähetään puhtaalta pöyvältä tarpomaan aevan koskematonta viikkuaq kohti. Pimmeös väestyy ja päevässä alakaa olla hyvinki riittävästi, varsinki tämmöselle senijorikansalaeselle. Tämmösellä se aeka kulluu turhija tuumaellessa ja maalimanmenuva miettijessä ja kummastelessa.

Tämän meikäläesen sukupoloven aekana kun on ollu valtava muutos. Siitä sovanjäläkeisestä puutteesta yltäkylläesyyteen. Tavaraa pursuvaa nyt joka paekat pullollaan. Siihen mukkaan luettuna maha, joka onki ihime värkki! Sillä näöttää aenaki miehillä olevan semmonen ihmelihas joka ijän mukana isonee melekeen joka ukolla. Joku urheilullinen aijanseiväs siltä vältyyy.

Ei sitä kukkaa lie osannu aavistaa kehityksen kamalaa vaohtija. Kehitys on kehittyny huolimatta jarrumiehistä joeta aena jokkaeselle asijalle löytyyy. Kiitos sellaisten jotka ovat tohtineet olla suosiollisia kaikkea uutta kohtaan. Ilman heitä oltaisiin kai vielä jossain kivikauvessa.

Eikähän kehitys ole vielä pysähtynyt keksitään kaikkeja uutta. Maailima ei oo vielä valamis, liekökö koskaan? Ken elää se näkee.

-O-