sitä mahtaa riitellä pikkusen jokapuolella. Mikäpäs siinä? Luovaa työtä ja sillee. eikä oo raakaaeneesta puutetta. Tae jos jollaki kaapunnin kerrosimmeisellä sattuu lumen puutetta olemaan niin minäki voesin myyvä muutaman hullunkuutijon. Alena - tietenki ja pystyyn!! Jopa ittelapioituna. Luova työ kasvattaa järkijä, sanovat sellaiset joilla on kokemusta luovasta työstä-

Lapiohommissahan seon ollunna Urpilaenenki. Seon lapijoenu noeta Euroja tuonne  Välimeren maehin jotta niijen hyvä olisi eikä siestanpito menisi perseelleen. Milijaarti. eihän seo kun 1000 milijoonaa penkoo heleposti arkihousun taskusta, tae aenaki RoopeAnkan säelöstä. Heleppo on rahalla maksella.

Sitä minnoon itetykönäni kummastellu, että kun sillä reikalla oli alakujaan jottae 300 milijaartija valtijon velekaa ja nyt kun sinne on kaksikertaa tyyrätty yli 100 .yhteesä yli 200miljard. Nii nehän velat pitäs olla meleko vähissä? Vae mitä hevonpaskoo! Tuntuu että neon kasvaneet. Taenneet ottaa Roopesta mallija. Teheneet rahasäelön johon rekkaaotoella kuskataan setelirahhaa.

Jo vaen sitä sitte passaa ostaa koko maaliman kun on tarpeeksi taskuhienuva. Löytyneekö myyjää. Tosinhan se Urpilaesensakki väettää että senttijää ei rahata reikkaan. Ovat vaen takkuita?   Heleppohan seon raharikasta taata - niillä kun on se säelijö? Onassis eijoo kuollu - eläköön rahamiehet.

***

Sää on Kempeleessä mukavan kuulas. 5.1 on pakkasta ja Arskan naama pilikottaa pilivenravosta. Ei joo jano eikä näläkä. Lumihuolet ei paena ja kolotustilassa seesteinen vaihe. Ei ees kutise, joten mikäs tässä on töllistellessä ja maalimanmenua ihimetellessä.

-O-