tämä immeisen eläminen. Sitä jos yrittää olla suvattevaenen nykyrentijen mukkaan, niin sitähän pittää olla sitte pirun suvattematon kaekkija perinteitä ja entisijä elämisenmalleja kohtaan.

Ny pittää olla suvattevaenen kaekkija semmosta kohtaan mitä ennen pijettiin yököttävänä perverssikäöttäötymisenä. Ny on hommous suorastaan hyve ??? Huumeihenkäöttyä suorastaan maenostettaan. Työssäkäönti on perseestä. Puhumattakaan uskonnoesta. Saatananpalavonta on kova sana.

Suvattematon kannattaa ihmismäestä käyttäytymistä, perineisiä arvoja. Luonnollisia parisuhteita ja elämistä niin ettei käytä ketään hyväkseen vaan koettaa elää elämänsä siten että mahollisimman vähän on toisille rasitteena.

On aivan kamalaa kun nuoret miehet on naisiakin , suuri joukko, pyörii tukka hulumuten kaekenmoesessa ilikeyvessä. Puukkuva toesen kylykeen. Tietysti huumehutikassa. Rahhaa nostetaan luukulta ja suvaetaan niin perkeleesti. Paetti tietenkää ei suvaeta niitä jokka elään niinkuin yhteiskunnassa tulisi.

Toesaalta immeiset itekuki kohallaan tekee kuin tekkee. Vatuloin vain tuon suvattevaesuus sanan merkitystä. Että suvattevaenenki on suvattematon. Että silleen. Suvata pitää mutta ei kaikenlaista sietää!!!!

-O-