joo... Tässä pittää ny vartuva silimä tarkkana, rävähtääkö pakkasmittarin lukema oekeihen immeisten luokkaan. Neon ärijöetä immeisijä jokka avantouivat -30 pakkasessa.

Ei siksi eikä sen takija. Ei mulloo avantuva eikä pienintää haluva pulahtaa. Tulipa vaen mieleen. HRRR... Meinasin vaen että tämän kohan pakkasennätystä tälle talavelle vietetään. 29.9 näöttää mittari.

Myönnetään alamittasten touhua on tuommosija lukemija kaopata kellekkää. Naoravat vaen Joku koellismaan mies ku vetäsee 4:alakavvaa pramille nii siinä jo on selevä opetusmeininki menossa?? Mikäkö opetus?

No Siperija opettaa ja Siperijan poekahan niitä kylymijäpuhureita puhaltaa. Tuontitavaraa.

Joo, vaen niin se näöttää että aotuus jäe saavuttamatta. Ny jo yhen kymmenyksenpuotti lämpimään suuntaan. Kohtahan tässä joutuuu shortseja kaeveleen ja ei kun pihalle ruskettummaan,

***

Joka tappaoksees on ny merkki päevä. Toevottavasti päästään vuosikymmenijen vasurihallinnosta. Päästään muumimammasta jamuusta riesasta.

Tietysti on pieni mahollisuus että sukelletaan punvihreään helvettiin valtijoon jossa suojellaan ja suvaitaan. Jossa sähkö tulee töpselistä ja ruoka kaupanhyllyltä- Jossa junat huristaa joka mökin pihan kautta poemijen joukkoliikenteen sylliin syrijäkylän muorin ja vaarin. Huomaamme olevamme maassa jossa Naturat laajenee, sujet juosta jolokuttelee ettien lapsia raajeltaviksi. Kukkaa ei tee tuötä, kun kaikki saastuttaminen on ankarasti kielletty. Vankilat pursuaa änkyröetä jokka ei taevu uuteen hallintoon. Palijo muitaki uhkakuvija on tojen näkösesti äärellä.

No siihen voe jokkaenen vaekuttaa kun piirtää vahavan 6:sen äänestyslippuun. Sauli on sanojensa mittainen mies ja tekee varmasti kaikkensa suomalaisen hyvinvoinnin eteen. Muistakaa äänestää...

***

Elä se mittää. Sehän on nyt mittarissa -30,1 ihan siejettävä luku, ottaen huomijoon huonon pakkaskestävyyven ja muun asiaan kuuluvan. 

-O-