aevan mahtavaa ja ihkua kun saatiin sittenki presidetti jonka kehtaa laettaa evustaan Suomija. Oekija sinivalakonen mies joka ei horiju eikä heilu. Voitto tuli pelureista ja takinkääntäjistä. Suomi on nyt parempi paekka mitä eilen.

Tuossa töllössä justiisa kaeken maaliman huppaäijät ja mummot puhuvat luulojaan. Tuo muutamaki maekkarin vaalikommentaaori joku G. puhhuu luulojaan ja pannee Saulin päähän ajatuksia joella ei oo mittää perustetta. Nato- sapeli viuhuu jälleen Surkijaa sakkija.

Entäpä sitten nää suvattevaeset? Perkele nehän ei suvatte mitää heijän linijasta poekkijavvaa mielipijettä. Se piiperrys on aenuva oekija tie. Muilta Linkolan oppijen mukkaan kaola katki.

 Meikä se ei kyllä jaksa ymmärtää tuota yltijösuvattevuutta. Vaekka kaekki nykymerkit viittaa siihen että ollaan väärällä tiellä. Suvattevat viherijät eivät suvatte muuta kuin omat aatteesa. Nuoret ohjastetaan kaikkeen saastaan, iliman mittää rajoja. Lakeja ei nouvateta, varastettaan ja tehhään ilikeöttä, tapetaan ja kiusataan. Sehän ei pitkälle onnistu. Yhteiskunnassa pitää olla lait ja rajat ja joka niitä ei nouda se tuntekoon nahkassaan. Hyvä kun se hymistelylinja muuttuu realismilinjalle. Valtakunnassa kaikki hyvin!

***

Pakkasessa on sattunu täys romahus. Mittari näyttää -7,5. Kohta alakaa räystäät tippua. Tai ainakin alkaa tulla lunta. Taivas vahvassa pilvessä. Saapa nähdä vieläkö Siperia näyttää mahtinsa enen kuin Iso Arska alkaa tosissaan lämmittämään.... Se näkyy aikanaan...

-O-