melekeempä hävettää kun vaekka kuinka äkistää niin eipä ne mittarissa lukemat pyörähä etes tavallissiin saavutuksiin. Saakeli kun mittari ei vaen ota sita ratkasevaa askelta, ei sitten millään. Nytki -29,4. Onko se liikaa pyyvetty, että joskuskaa pääsisi naottimaan arvonantuva ja kunnijoetusta.

Niin lähellä mutta niin kaokana, sillä taevaanranta maalaelee jo ittijään syemmin värrein. Vetasee pilivet verhoksi ja siinä se taas oli - se arvostuksennousu.Koellismaalla tietenki leohkivat yli 40 lukemilla. Heleppuva se on kun on välleissä korkijampiin voemiin.

***

Joo,taas tuli yksi Kalevalareissu pantuva esille- Liekö kukkaa  ollu kiinnostinu. Pirruakò mie siitä? Lukkee jos lukkee. Meinaan pistää lissää eholle. Emminä tiijä onko ennestää. Mutta enpä kehtaa penkua. Tuskin selevijäes.

Uutta runnoo tullee kyllä joka päevä.Mitä millonki mieleen tullee. Semmosta amatöörin soppaa, vaen koska käönnit näöttää lissäövän kokoajan niintokihanpistän tekstijä esiin. Nyt on päivittäinen kävijä määrä pitkästi yli 100. Vaihtelee tosin päivittäin. Ulkomailta kävijät on lissäötyneet huimasti.

Näellä mennäävaekkei ennätyspakkasija pysty kehumaankaa. Kyllä se on niin syvältä..

-O-