tänäpäevänä rahamiestäki ja raharikasta. Pörssit tippuu ja korkotulot pakkasen puolella. Koeta siinä sitte pysyvä jotenkaa omassa karsinassa, siis rikkaana. Pelekkää huonua uutista tuo metija rikkaan korvaan. Tasseet on miinuksella  ja saltoki näöttää huonolta. Koeta siinä sitte olla tyytyväenen .

Kurijaa on nyt rahamiehen elämä. Uutta murhetta tulevaesuus kenaarijot lykkää. Erikoesveruva veronki päälle. Aotoveroki nousee häävimpien kaarojen osalta. Omasuuttaki aekovat verottaa ja oekijaa sakkoveruva jos on onnistunu hommat hoetamaan, että on jotaki krtyny sukan varteen.

Ohan se niin väärin. Kohta eijoo koko maassa kun meitä köyhijäperkeleitä jokka olemattomilla tulloella aeheottavat yhteiskunnalle suurta rahanreikää aenaesinen kitinöeneen ja kurijuuksineen.

Sillä jo aekojen alussa on huomattu, että jos yhteis kunnassa on vaen köyhijä niin kehenosti mennee kaekilla. Rahamiehet ne rattaeta pyörittää ja köyhällekki muutaman lantin varistaa. Joten on parempi pittää lypsylehemät navetassa kuin teorataa.Klink Klink (raha)

***

Kempeleen sää on tänään keväisen näköinen. Vanhaa sinistä taivasta näkyvissä pilvien lomassa. Arskakin vilauttelee naamaansa ja valoa alkaa olla pitkäänkin työpäivään. -2.7 on lämpötila. Meleko mukava lenkkeilysää kun oes jalakoja niin jo vaen. Mutta hyvä näen. Täötyy tyytyä kun jotenkuten pystyy sisällä hiippaeleen.

-O-