eikä muutenkaa paekallaan. Kaekesta on jollaki muka oekeus päätään aokuva. No, niinkae se onki? Niinku tällä mullaki. Vaen sitä en taijua että semmonen mekkala nostetaan Kalle Kustaan tyttärentyttären nimestä.

Herranen aeka! Kummempija nimijäki sitä vilijellään. Estrellan sipsit meleko hyvviä? Jos se oman perreen korvaan tuntuu sopivan, niin ei siinä pitäs olla sanan siijaa kellää. Vae elä se mittää. Oekein kirijoja tavvaelleet lukeneet rohovessorimiehet nimestä ovat kovin mielensä pahoettaneet. Kyllä KalleKustaa tietää miten hommat hoijellaan - Silivijasta ny puhumatta. Jaa ettäkö Wiktuurija, tuskimpa tuo pystynee asijaan vaekuttaan. Neon monarkit ärijää sakkija.

Vaen mitäpä me ruottalaesista kun on näetä omanmaan murheitaki. Velekarahalla röystäellään, ei silti kukkaa oo altis luopumaan saavuttamistaan evvuista. Ehei mieluummin päenvastoen. Lissää mieli himottee ja vielä pikkusen senki päälle exraa! Päähän siitä tullee vetävällä kätteen ja kun ote lipijää niin Herra varijele meitä! Seon Reikan tie eessä ja kolokkamarkkinat! Vaen katellaan ja pelätään pahinta, kuitenki toevoen parempaa.

***

Kempeleen taevas on yhä piliven peitossa. Tuuntä on eikä saja ees lunta- Pakkanen noususuunnassa. -6,0 on tikitaalin näötössä. Sisällä on + 21,3. Termostaatit sääjetty  tuohon . Jokkuhan suosii lähelle kolomenkympin lämpöjä sisällä. Elämä tukalaa kun aena hiki pinnassa! Eikä siitä oo hyötyvä.  Ei hyvä, sanoo hän.

-O-