hommelit tasottuva arkiruttiiniin. On loppunu pekulaatijot kenestä se ressa tullee. Sehän ratkastiin ihan nätisti. Saatiin vihtoen OEKIJA ressa. On jo ollu esimakuva uuven resitentin tyylistä. Muutamaan otteeseen oli töllössä eilen. Jo vaen, komijaa oli.

Ilokseen kuulee sitä harkittua ja kiihkotonta puhetta. Toimittajat vaan tahtovat olla typerijä. Yrittävät saaha resitentin nurkkaan. Ärsyttää monesti toemittajien läpinäkyvä puoluvepoliittinen kaona. Jankuttavat samoja typeryyksijä joehin vastaus on tullu monneen kertaan. Se Nato tietty pällimmäsenä.

No seoraavaksihan ne on vuorossa kuntavaalit . Kiihkoeluja siihen  suuntaan on jo ilimassa. Se vaen lienee puluma, että mistä tolokkuja ehokkaeta vaaleihin. Seon tänäpäevänä kusinen paekka. Tiijä vaekka joutuu omalla lompsalla kohentaan kunnan sitoomuksija.

***

Vae hyvät hyssykät! Se on Kempeleki otettu mukkaan pakastusryhymään. Saaketti kun rupijaa tärisyttään kun vilasee mittarija. -33.1 on lukema. Tuon kehtaa jo maenita kesähelteillä kun oekein hijostaa.

Se voe tuosta vielämennä lissää - puolelle. Vuosija on siitä kun näellä seuvvuin on -40 ylitetty. Semmostaki on tapahtunu. Siitä tosin vuosia. No, onhan tämä talavi aika pitkällä. Viimenen talavikuukaosi. Maaliskuussa alakaa kevät ja sittehän sitä ällistellee ku pyhät pojat. Nii jos ei satu joku kora iskemään. Siinäpä seon Luojassaan.

-O-