vaekka eijoo pahemmin reissaeltu. Ettäkö mihin? Eikö se toveri tiijä että huomissa päevänä valitaan Suomeen presitentti. Kuten tiijättä sei oo mikkää läpihuutojuttu. Tyrkyllä on TOSI rehellinen ja asiallinen Sauli ja Pekka joka on aivan asiallinen mukavakin kaveri, mutta liian lepsu johtajaksi. Varmaan hän hommat hoetasi normaali aikoene, mutta maholliset poekkeustilat oes vaekeita. Pekka on liijan kiltti, eijoo aoktoriteettijä eikä johtajuutta. Pekka vaekuttaa paremminkin pelästyneeltä pikkupojalta vaekijassa paekassa. Tae sitte on se kokokansanpaavo?? Voe kirkkovene jos se valitaan. Eikö immeiset muista? Mestarivehkeilijä ja paskankylyväjänarsisti. Tai tarpeenmukaan itkevä martyyri jos on maalima pyllistäny perseesä.Syytöksiä kyllä löytyy ja kummastelua kun niin mainio yksilö ei oo mahtunu mukiin.

Vrsdinkin hyökkäökset inhottaa. Jos kehhuuki ihtijään, mutta jättäsi toesten aevotoeminnan kunkin omaksi asijaksi. Niinkun tämä Nato-asijat.  Sauli on kymmenijäkertoja sanonut, että Natoon mennään jos kansa haluaa, kansanäänestyksen kautta Ilmaisu on selvä ja konstailematon. Uskooko Paavo? No ei. Änkää joka tentissä että Sauli vie Natoon. Eikö se Pate ymmärrä selvää puhetta`

Palijo muutakin ärsyttävää on Paavon toimissa. Monta kertaa Pate on ollut vehkeilyissään myrskynsilmässä. Mutta mitäpä vanhoista. Törppöilyt on painettu villasella- Eikähän kaikki lehmänkaupat ole tulleet varmastikaan julki. Puheissaanhan mies on valituksi tullessaan valmis tiktaaattoriksi. Puhuu kuin ilman alaleukaa kuinka huseeraa keulilla eduskunnan ja hallituksen ohjaajana. Toivon mukaan Paavo unohtuu Keminmaahan viinimestariksi.

Voi vain kauhulla ajatella sitä paskankylyvyä joka seuraa jos toinen kierros tulee ja Pate on se toinen. Kansapa sen ratkasee. Se vaan pitää hyväksyä kävi kuin kävi. Huomennapa se ratkijaa. Tarvii vain nukkua yönyli.

-O-