taas viikonvaehe. Tammikuu kohta kalapija muisto- Viikon päästä saahaan uusi maanisä ja "äiti" kö? kas siinäpä kysymysjoka pittää yllä jännitystä seuraavan viikon.

Talavenki sanovat ärreötyvän. Mittari näöttää Kempeleessä -16. Tuohon ku se mäkäsee vielä puolet lissää eholle ollaan taas tutussa tilanteessa. Ulos mennee niin se tuntuu nokanpäässä ja varpaessa. Vaen pirruvako tuota ulos työntyy. Tekkee niin ku Huovisen Hamsterit. Kääriytyy lämpimään huopaan ja naottii varastoja.

Niitä varastojahan on siunaantunu tuonne nahan alleki, että meleko koepiruuvilla kattelee melekopitkälle. Leivän kyrsäää naamariin ja kraanasta vettä päälle... Siinä se paeno hupenee ja luonne terästyy.

Ohan tietenki selevä, että puutostilojaki ilimaantuu. Niinku kahavi ja sokeri. Niitä ei kehtaa hamstrataennakkoon. Aena on mahollisuus että mennee tarijoukseen. Se ei naorata hörppijä kallista resitenttijä jo kaopassa pakettihinta pienempi.

Semmoseen vaekeuteen ei pijä ihtijään päästää. Siitä seoraokset saattaa olla arvaamattomat. Masennusta ja muuta jäläkitaotia. Kaeken sellasen välttää kun ei saata ihtijään kysseenalasiintilanteisiin.

-O-