yksi kahestoesta osa tastäki vuojesta lusittu. Komijastihan tuo on suksi suihkinu ja lyly lykkini. On saanu katastaa kansalaeskuntua ja hanskassa oli - VAHAVASTI. Komija 6. tuli piirrettyvä äänestyslippuun. Se jos mikä on onneksi isänmaalle että tojellinen tallousmies on kansakunnan johossa näenä lamaanlaskeotuvina aekoena.

Omalta kohaltani oon velevollisuus täötetty, toevottavasti se riittää että pelurit takinkääntäjät ja populistit puttoovat takinhelemosta.

Jos joku Euroopan vastanen ehokas pääsee husseeraamaan, niin voe pojat sitä äkkijä ollaanki semmosessa liemessä, että siinä kaekki tähänmenneet vaikeuvet ovat olleet lastenhöpöstelyä. Eipä  tuntunu Soenillakkaa olevan harmaata aavistusta kuinka palijo maksasi jos Unioni kaatusi. Sehän olisi katastrohovi. Porukassa toemijen homma varmasti seleviää. Yksin ei millään.

Vaekka onki friskisti vuosi lähteny käöntiin, niin monenlaesta uhkakuvvaa vaanii nurkantakana. Tuo töllöhän seon semmonen pahaniliman lähettiläs että joka päevä se tuo selekijälle taevaalle synkkijä uhkakuvija.

Nyt tuntuu olevan tulossa semmonen lunssa-aalto, että siinä ei ennää kansalaeskunto aota, vaan jos se sierameen sattuu imasemmaan niin siinä onki vitsit vähissä. Mitä enempi on mittariin kertyny vuosija, sen kovemmille siinä joutuu. Varsinnii ne jäläkitauvvit tuntuu olevan miehen jos naesenkaatavija.

Voehan se olla rokotusten maksimoentija. Sitte nappaa jonku nukkumistauvvin niin liekkö tuo välijä millä nimikkeellä sänkyssä pötköttää? Toevottavasti sellaset pinhuusit välttää itekuki. Eipä oo ensikerta kun sitä epitemijaa ei oo Suomeen tullukkaa. Toevomme parasta!

-O-