maalla uus presitentti ja hyvä?Kyllä on kommeata katella kun oekija presitentti hoetelee hommelit oekeisiin uomiin. Väestyy vasurimaenen lepsuilu ja kaeken suvattevaesuus. Ehkäpä rötöstelijät saavat muutakin kuin silittelyä ja päähän taputtelua.

On kae aeka laettaa hommelit oekijoehin uomiisa. Nythän neon ajelehtineet sinne ja tänne. Muumimamma on niin perkeleesti suvainnut ja taas suvainnut. Vejelly asioita vähemmiston suuntaan, vaikka presitentin tulisi olla neutraali ratkaisuissaan.

Vasurit jotka alkaa olla kourallinen poliittisessakentässä ovat saaneet kyllä elellä kissanpäiviä. Jos on pitänyt valita punaista tai muuta väriä on punainen saanut aina olla etuoikeutettu. Ei ole ollut kysymys onko pätevä vaan on pitänyt olla sopiva.

Vasurileirissähän on peräti panikki päällänsä. Lipponen örähtelee ja pikku-Paavo? No, jaa, empä kehtaa sanua.

Eikä Väyryselläkään taida olla puhtaat jauhot pussissa. Pyrky on kova, mutta ei kukaan pijä tollasesta omahyväsestä yönylinukkujasta joka on aena oekijassa, eikä oo teheny elläessä ku yhen virheen. Mahtavaa!

No, Reilu viikko ja nähdään miten on pullat uunissa. Kansahan se ratkaisee. Siihen ei ole vastaanpanemista. Jokatapuksessa vain YKSI pääsee Mäntyniemeen. Se tuskin on paavo?

Vetasin tuossa vähä politiikkaa! Sitä kun on tänäpäivänä ilmassa. Aikuisten oikeesti ei kai silla oo väliä kenet valitaan, kunhan se ei ole paavo eikä homo. Aika näyttää!

-O-