monenlaesta! Välliin sattuu oekijaan kohtaan, vielä usijammin mennee pieleen, toesinaan ei sinnepäenkään. Että mitäkö minä ny tarkotan? No minäpä istahan perseelleni ja selevitän.

Kattokaapa kun se tämä pressanvaalin toenen kiekka alako eilen. Sehän on itestään selevää, että ryntäsin oetis Zeppeliiniin junkertaan arpalippuun vahavan numeron. Kuutosen! Se on kovvaa valuttaa tänäpäevänä. Jokkaenen arvaa mikä se toenen vaehtoehto on. Kettää ala panetelemaan enkä saattaan pahhaan huutoon, mutta sanon sen että pieleen oesi menny. Se kakkosrappu kun minuva ei viehätä.

Nythän ollaan valittemassa Suomilaevaan kapteenija. On siis menossa työhönottovalinta. Ensinhän nykyvään tarvitaan papereita. Noin korkijaan virkaan pittää olla monenlaesta paperija. Koulutus ja työtojistusta. Jo näijjen perusteella Pekka putuvaa kuin eno venneestä. Kysseenalaset pinnat raohan neuvvotteluista on kevyttä kammaa noen vaativaan virkaan. Jos ei miehellä oo sinniä kouluttautua, niin on kyseenalasta millanen ote on työelämässä. Myös elämänkokemus on vähintään 6-2 Saulin hyväksi.

No. Itte kuki näkkee asijat omalla tavallaan, mutta kyllä valintakritteeri pittää olla jokin muu kuin UHMA Viha ja KOSTO KATEUS. Ainakin sellainen henki löyhähtää netissä noijen Pekan kannattajien kommenteissa.

-O-