jokkaeselle joka tänne päevän mittaan kurkistaa. Silimä kirkkaana tässä taas lähetään menemään elämän tyrskyjä vastaan, kukin tavallaan. Monella on hyvinkin vaekijaa näköpiirissä eikä kukkaa pysty kehahtaan, että mullehen ei mittää satu. Tulevaesuus kun on jokkaeselle ennalta arvaamaton.

Mielenkiintonen viikko pressanvaalijen suhteenki, huipentuven sitten pyhäiltana joijjenki kohalla tuuletuksiin ja riemunkilijahtuksiin. Se aenaki on varmaa että 6 vekkulia putuvaa takkuuvarmasti, vaekka ei se niin taattua oo vaikka jopa 7 saa lyyvä kintaat tiskiin.

Loanheittohan varmaan kiihtyy varsinkin Niinistöä vastaan. Nyt jo on lyömäaseeksi otettu, että kun ei kokouksessa ole ollut aina läsnä. Joka on monessa mukana sattuu päällekkyyksiä jolloin on mahdoton osallistua kaikkiin kissanristijäesiin.

Lopputulos joka tapauksessa lienee jo varma. Kalluppisuosikilla on kannatus pysynyt korkealla tasolla, joten lienee sanomatta selevää kuka kyttyrät korijaa.

Pakkasta on tänään K. 9.3 astetta. Illalla oli 15. mutta on vetässy verhot kaeken ylle niin ei kaekki lämpö haehu ku pieru saharaan. Pilivet näöttää niin antavan näkösiltä, että luntaki saattaa taas tulla lisää. Rypekööt nyt himmoosa jokka sitä ovat ikävöeneet. Minuva se ei palijo viehätä. Käö sääliksi se mummo joka siellä lumessa tarpoo. Seon sitä vaekijampaa mitä enempi lunta on. Mummo joutuu vielä lapiohommiin. Kestääkö kunto.

-O-