tuo elämä ja ...SONERA! Tässon par päevää mennynnä ihan polusta kun nettiyhteyvvet on ollunna poekki. Perijantaena se siinä puolipäevän maessa räppäsi yhteyvvet poekki.  Vasta eilen illalla siinä seittemen hapenilla ruutu näötti muutaki kun errorija. Missä niillä lienee vika ollu.

Se täötyy myöntää että meleko koukussa tähän nettaeluun on. Varsinki tämä blogin kohta tuntu siltä kun päevän aterija oesi jääny jakamatta. No ehkäpä päevän paasto antaa etäsyyttä tae sitte ei. Luulen kumminki jonkun kaivanneen. Ei kai kukaan halua blogiini palata jos ei katsoakseen mitä äijä on aekaan saanut.

Alotin tuossa uuven runosarjan lapsille ja lapsenmieliselle. Runot kertoo possuveljeksistä HINKU ja VINKU. Tollaset nimet tuli jostaen mieleen. Passaavat hyvin riimiin.

Mietin mikä eläinpari olisi hauskin! Eholla oli karitsaa ja pupua, mutta kyllä possu on aina hellyttävin. Vaaleasnpunainen pullukka. Saa nyt sitten nähdä kuinka poikien homma jatkuu. Ainakin niin kauan kuin itsellä on mukavata.

***

Talavi parantaa juoksuvaan. - 21.9 näöttää mittari. Nousu suunta. Kun tulin tähän sorvin ääreen lukema oli 21.6.

Päevän tärkijä sanoma on tietenki että käö äänestämässä. Presitenttihän se meijän pitäsi saaha. Semmonen tolokku johon voesi luottaa sillonki jos vaekijat ajat  koettaa. Siinä ei sillon pärijää hymistelyllä eikä fraaseilla eikä pikkupojan eksyneellä ilmeellä. Maailma on kova pitää olla jämerä ja päätöksiinpystyvä presitentti. Saulissa sellainen on. Haavisto on liian pehmeä ja varmaankin helposti johtateltavissa Suomelle vahingollisiin sopimuksiin. Se ei hyvä?

Oli miten oli. Tärkeintä on äänestää. Vain äänestämällä tahtosi toteutuu tai sitten ei. Riippuu siitä että osssaat valita oikein ja se ei tojellakkaa oo vaekijaa. Valitse järjellä. Vihreitten linja johtaa, että kaikki toiminta lakkaa suojeluihin ja säästöihin.Työt loppuu joten loppuu myös hyvinvointi ja rahat. Vain tehty työ tuottaa, ei haaveilu paremmasta maailmasta.Loppujen lopuksi tämä maalima on juluma paekka. Pitää joskus olla itsekäskin ja vaatia se oma osuus siitä kakusta jonka itse hankkii työllään. Jokainen on oman onnensa seppä. Ei  ne puheet vaan teot!

-O-