immeisen lasta tämä maalimankehitys. Tarkotan näetä elektronisiavempaemija kuten kännykkätä ja tietokonetta. Vaekka ne oesi kunnossakin niin johan perkele joku hakkeri on panemassa kapuloeta rattaesiin. Taekka piuhat on solomussa tae joku muu riesa.

Kuinka monta harmajaa hivusta on kuontaloon ilimestyny kun sanoma ei mee perille, kun järijestelmät kaatuilee ja sanomija mennee johonki olemattomuuteen.

Se varsinki Kyrsäsee kun on tohtona kirijotellu pitkänki tarinan niin kun johonki sitä yrittää lähettää niin kaek häepyy. Tae sitte niin ku täällä vuotatuksessa , tallenus on niin runsasta, että yksi napinpaenallus, pistää 3.5 kertaan tärinan näkösälle. Niijen liikojen poisto taas vie aekaa ja evästä, tukka harmaantuu ja kaliju punastuu, kyrsiminen on huomattavaa luokkaa ja varmasti ilimenee myöhemmin ijän lyhenemisenä ja aevojen kalakkeutumisena puhumattakaa pahoesta haettavekutuksista, kuten ympäritövaekutuksista ja muista vastaavista.

Ei noo siis laenkaan liijoteltuva jos kyrsäsee. Siihen kun lissää uhkakuvan pressavaalissa niin ei voe pahemmin ihimetellä jos jalakoja polttelee. Sehan on selevä merkki, että kynttilä pallaa molemmista päestä. Lisäksi savu nousee korvista ja vituttaa. Mutta annetaan palaa.

**

Pakkasta K. 18,5. Saatana seki vaen kiristyy.

-O-