Mooses se on alakanu pelotella immeisijä töllössä oekeimpa maksetulla maenoksella. Onkae aatellu Manun laella jotta: Nyt tarvii teherä jotai! Tai Marana: On se peijuuna jos ei liikettä synny!

Joopa. Syntyy kai sitä, mutta viimeset uskollisetki häepyy Saulin joukkoehin. Hyvä niin, eka kerralla vaaen Sauli läpi, niin se on siinä.

Monenlaesta paskakuormaa Saulin niskaan vielä kipataan. Kaevellaan menneisyys ja tulevaisuuski pitäsi ennustaa tasan oikein Jopa kuuluisat vasurit sanoo ettei Saulin puheesta saa selvää mitä hän tarkottaa. Onhan varsinaesta älykääpijövä siunaantunu tuoho vastaleiriin. Minäki, vaekken mikkää ruutinkeksijä ookkaa, tajuvan hyvinkin tarkkaan mitä S.puhuu. Sauli on niin viisas, ettei lähde varmana puhumaan tulevasta. Eihän kukaan voi tietää tarvitaanko Natoa vai ei. Tulevaisuus näyttää mihin ollaan menossa.

Toisekseen mitäs pelättävää Natossa? Suomessa loppuu asekuntoset miehet. Ei pitkätukkapellet mitään maata puolusta. Tukka hulumuten juoksevat Norijaan joka on Natomaa, eikä sielläkää oo ihimeitä sattunu.

Joka vaalissahan Nato on pelote ja lyömäase jota käyttää ressukat jokka ei ominavuin pääse näkyviin.

Tähän se taas pyöränti tää mun postaus. Tiijän että mun olot ei muutu tippaa vaekka pressana hääris ja vouhottasi vaekkapa Pijotee. Varmaan palakkasa kykenisi nostaan, mutta miten käö Pijoteeltä rokkanrol. No ei mitenkää. On se vaen niin mukavata maestellä pressasoppaa, koko kansan herkkuva.

-O-