hengissä selevesi pyhijen yli. Ei teheny heikkuvakkaa. Jämysti kesti tarijoelupaeneet. Liemiruokaaki ihan kohtuuvella. Joulussa onki tuolla kohtuuvella tärkijä sijasa. Se vaen meinaa ussein monelta unehtuva.

Vaen tapahtuu sitä paremmissahi piireissä. Ylipihan isäntähän on antanu tuta kuka käskee ja kellä on voema. Siinon pieni immeinen meleko turvaton kun luonnonvoema myllertää. Pahhaa jäläkijä syntyy ja äkkijä.

Moninpaekoen on ollut sähkökki poekkee tuntikaosija. Täällä sitä Herra Virtasta on tullunna koko ajan. Ei pienintä katkeinta. Joutuu aatteleen että tässä on tullu kerättyvä poonuspisteitä niin ei kohtalon koura oo intoutnu rutistelleen. No, eihän sitä oo varmuutta konsa vahava käsi vetasee katon päänpäältä. Siinä sitä saa sitte ällistellä taevahan tähtijä makkuupaekaltaan - livenä.

Lämpimän puolellahan tuo mittari on 1,5 askelmaa. Lumiukonteko ilima. Taijan kuitenki jätttää välliin, joulunihime jäe kokematta. Ei nuortunu. Vae ei se mittää. Näellä mennään mit'ä on repussa ja välliin tankataan jos mielenkiintosta löytyy ja tartteeko sen nii mieltä ylentävvää olla? Kuhan ny jottae?

Vuosiki on meleko vähissä. Uutta mieli tekkee. Nehän Inkat ovat alottanneet muka lähtölaskennan . Se on sitte 12.12.2012 taru lopussa. Mistä ne tietää. Varmaan kysyneet siitä 0100100. Eniro vae mikä se oli? On niillä konstissa.

Vaen parempija aekoja ootellessa tyyvytään näehin maanpäällisiin. Kahotaan miten siinä käö!

-O-