tämä hommeli. Mikäkö? No tämä näpyttely. Kato, kun sukurasitteesta johtuven suksi ei luista eikä lyly lykkäänny. Tässon menny jo monta kuukaotta ettei yhtää sivua oo tekkarintapanen ejistyny.

Mitäpä sitä väkisten. Jostaki kun saes vesikelin liisterijä homma voes onnistuva? Tosin on sanottava ettei mulla oo ees suksia porkista puhumatta. Kuka vei porstuvasta porkat, siis sauvat?

Tässon tarvottava umpihankessa kun se entinen mummo. Liekö mummo jo pitkälle päässy vaen palasiko takasi. Tämä teorija on hyvin luultavaa. Muistammehan sananpaokaoksen: Akka tieltä kääntyy....

Jos tuurija on niin sehän voe mummo tulla vastaan kun itte umpihankija paarustan. Kova mummo se vaen? En minä silla sano, mutta peittääkö myrsky jälijet? Seon huomijoetava jos kääntyy. Nimittäen jos sattuu eksymään kun ei hankessa hiirenhyppyvä.

Menneentalavenlumijahan se mummo juttu on, että joutunee kahalaamaan yhä umpija. Toevotaan että mummolla on kompassi? Navikaattorija tuskin. Sillähän saes nakata vesilintua. Patteri kaput joten eipä toemi vehe ei!

Pittää tässä harkita mihin suuntaan ne olemattomat sukset suihkuttaa. Se varsinkin aeheottaa pohintaa mihin sitä liisterijä panisi - jalakapohojiinko?

-O-