vaekka oonki meleko raohaarakastava äijä. Mikäkö? No tää vietävän VUotatus. Viikko tolokulla ne on värkänneet uuven Editorin (mikä seki on) kimpussa. Valamista ei tuu. Tallennus vie saakeli joskus minnuuttitolokulla ja tänä aamuna se vasta vinkeesä näötti! Tallenti haamupostaoksija 3kpl. Ja niijen poestaminen oli tosi hijasta. Lieneeko muilla operoijilla yhtä tahamijaa? Ei oekein kehtaa alakaa uuttakaa blogija kun täällä tuota tavarata jo aekalaella.

Noo, pikkusija harmejahan nuo loppujen lopuksi on, suuriin verraten, vaen se kun immeisen pittää valittaa ja narista aena kun ei mee niin ku on laolettu! Aenahan se pikkusen helepottaa kun saa motkottaa!

Näötästää että se tullee, eppäelevistä kannanottoesta huolimata, vitivalakija joulu.Takapihan näkymä on hyvinki joulunen. Lunta valkejanaan on levijästi ja paksuuttaki on lumikerroksella sellaset 10sm. Hiihtämään pystys jos ei oes sukurasitteita. Suksi ei luista, sehän on Lavin mielestä sukuvika.

Ei kyllä niin mahottomasti tee mielikää tuonne kinokseen rypemään. Siinei palijo nyppylää tarvi ku perse oes kentässä ja ketarat taevasta kohen ku allakantekijällä. Seon varmaan helepompaa tutkija tähtijä selinmakkuulla. Ei satu niin niskoehin. On siinä ollu mielkuvitusta sillä joka tuonki sutkaoksen on keksiny.

Perustuuko sutkaos sitte tosiasijoehin? Elekää te niin vaekeita kysykö. Jos Allakantekijä tähtijä tutkijessaan on tosijaan selällään maannu, sen on täötyny tapahtuva talavella, eihän kesällä tähet näö, aenakaa iliman kaokoputkija. Oliko Allakantekijällä sitte sellanen, meneppä se ja tiijä.

Varmaanni seoli se Koperniikkus joka sitä eka Allakkaa teki? Aenaki nimi viittaa siihensuuntaan. Tae sitte ei. Vaekijahan mun on sitä ylleisesti kertuva kun en ollu Koperniikkuksen kaveri! Ja luulempa että Allakantekijällä on kavereita ollu aeka harvassa? Ei kae seo aevan täösipäesen touhua maata lumikinoksessa  selällään -talavipakkasella, Niin ja pelekästään säijen vuoksi. Ei, ei ei se oo ollu aenakaa ruutinkeksijä!

-O-