tuo iltapäevälehtijen uutisoenti. Pelekkää paskaa ja asijaen vääristelyvä ja vielä ilimanaekusista asjoesta. Ei kae kiinnosta pätkääkää kettää nuo turhijen julukkujen toelaokset huumehörhönä tae kännissä.

Jumankaote se muutama tukijaenen voeko turhempaa muijaa olla tae joku helevetin siipeilijä. Niistä vejetään kissankorkusija otsikoeta ja toemittajan arvomaalimasta riippuven joko hyikäellään tae ihhaellaa.

Oekijatki uutiset vääristellään täösin eri muotoon mitä asia on tapahtunu. Puhheita vääristellään ja otetaan laoseita poes asijayhteyvestä niin ne saattaa saaha päenvastasen sisällön, mitä sanoja on tarkottanu. Likasta on peli. Eipä voe luottaa moesiin. Jokku kun ne jutut ossaa tosissaan ja kaelottavat sitte tietuvaan ympäristöösä. Ei hyvä.

Monellaesta muutaki iimijötä on nyky yhteiskunnassa, jokka eivät niin hyvältä näötä. Monelta puuttuu kyky seolua tosiasijat paskan seasta. Melekeenkae oes varminta eppäellä kaekkeja ? Tuo sähköenen metija kun on vielä niin nopija. Jos jottae sattuu niin tieto on kohta kaekkijen saatavilla. Siksi sen pitäisi olla tosiasijoehin perustuvaa iliman luuloja ja oletuksija.

Luvin juuri Ilttiksen sivuja niin tämmöstä putkahti mieleen. Ei saakeli ees säästä malteta olla paesuttelematta. Missä se MYRSKY?

-O-