ja tasasta Tapanija. Joko se lienee Polle aesossa ja tie avvoenna? Eipä nuita taijeta ennää pahemmin Tapaniajeluita tehä. Korkeintaan peltilehemällä ja sehän onki jo jokapäevästä, että eipä siitä mittää kiksejä repäse. Isä se tapasi sanua, että Tapani joutaa ajjaa mettään. Hän ei palijo jouluhömpästä perustanu.

No, saattaapa se joku suunnistaa sillä peltilehemällä Tapanin merkeissä kaveriille kahaville - kehumaan saamisijjaan ja omija antamisijaan ja ennen kaekkija ottamisijaan. Hyvä viinapää on se kova juttu. Yksi kossu ei tunnu missää. Mettään ajamista pittää kaaralla välttää, mennee rusinaksi.

Palluuliikenneki se iltapäevällä varmaan meleko vilikasta. Mahtaa tulla ryppystä peltijä ja muuta vahinkuva. Tiet on liukkaat ja kova tuuli voe napasta aoton kynsiisä. Seon sillon menuva. Kulijettajaki on matkustaja. Toevottavasti kaekki mennee hyvin.

Me mamman kaa oltiin tyttären tykönä sen jouluyön, eilen pallaeltiin . Kahet kolarin jämät oli 4-tien varressa. Toenen oli pyöriny katon kaotta metikköön. ja toesta juuri lastattiin kolarin jälekeen aoton lavalle. Konepelti oli rusinana. Perräänajo?

****

Joo, ne on ny joululaolut laolettu. Teema pittää muuttaa talaveen pyrryyn ja pakkaseen. Eiköhän se tuo runoratsu jonkunlaesta tuotosta tuottane kun tässä sorvin ääressä istuu. Joten käykäähän sankoin joukoen kattomassa onko merkillepantavaa joukossa?

-O-