jokkaeselle joka täällä kaamoksenommaesessa pimmeyvessä vajeltaa! Seon Jouluviikko käsillä ja kaopassa kassakonneet kilikattaa ja lahajusta ja monenmoesta rääsää peittyy kääröehin ja valamistellaan hyvväämieltä toeselle samalla kai itsellekin hyviä fiiliksiä.

Aenaki täällä tullee valakija joulu. Ennää ei varmaan kerkijä sullaa lumet kun se Pouta Pekka lupasi tuossa kylymempiä virtaoksija aluksi sitte myöhemmin kuulema taas tulee vettä.

Pressavaalit jatkuu kovalla pohinalla. Ny maekkarinaamussa Pekka Haavisto. Eiköhän liene turhauttavaa kampanjoija kun tietää itekki varmasti, että homma ei onnistu. Puoluveetko ne höynää nuo "ynnä muut" sillä tojellisija kilpailijoita keskenään on vain noi neljä.

Temareissa tosin on paniikki päällä. Mooses jo vilikuttaa Venäjä-korttija ja Miihkali vouhottaa mitä mieleen sattuu. Puoluveella itelläänki mennee vähintään kehenosti. Kannatus lähentellee pohojalukemija. Paavosta puhumatta. Mulukasut on julumija vastustajjiin päen. 5% ei aokase mittää porttija. Huolineeko Päevikää takasi kun ei päässy Mäntyniemen rouvaksi. Eiköhän se SAK kaeveta esille loppusuoralle? Paavo-parka.

Melekeen yhtä epätoevonen on tilanne Väyryselläki. Omista leohkista luuloestaan huolimatta. Kannatus junnaa 10 alapuolella. Soeni on sentään toesella kymmenellä vaen siihenpä se jääki.

Jännijä aekoja eletään ja ratkasunajat on aevan kohta!

-O-