se taasenki Suomi-neito sae lissää vuosirenkaeta. Naama kurtistuu ja ettei jo alapää falskaa? Vaen seon sitä korkijampaa matematiikkaa, siihen ei passaa täällä ruohojuuritasolla sekkaantuva - aenakaa ussein.

Vaen nuihin juhuliin voe sekkaantuva vaekkei boolia saakkaa, vaen olihan tuo konnaa katella töllöruuvusta miten se elliitillä mennee.

Hyvin näkkyy kulukevan ja kovvaa. Aenaki jos pannee arvioperustaksi naesten koltut ja muut laahukset. Sitä minä kummastelin jotta mahtaa se joku tallata sen laahuksen päälle? Sitä ei kansalle näötetty miten siinä tappaoksessa käö.

Kyllä siinä on kulunu rahaa ja tupakkata kun on mietitty kuinka saesi palijo näkyviin kuitenkaa mittää palijastamatta. Joellakihhan oli selekäpuoli uurrettu niin syvvään että melekeen perälaota oli esilla.

No, kaeppa se oli tarkotuski vihijaella sinne suuntaan, olihan sitä vähemmistösakkija meleko rutkasti paekalla.

Vae mitä me näestä. - mekkoesta ja koltuista notteerataan. Huomata voetiin, että kohta melekonen vanahojen valtijaeten sakki on Neitolla ruokamiehenä. Nyt vielä uusi suku luiskahtaa elättijen joukkoon. Täötyy sanuva, että kyllä seon heleppuva joellaki.

Se onki sitte JOULU seoraava juhulimiskohe. Sitte lähetään taasmenemään pimmeyvestä kohti valoa! Se ei oo yhtää hassumpi asija.

-O-