seon jo keskiviikko. Jokose lienee kaekista lyhin päevä vae oliko se 23? No eipä se palijo aenakaa ennää lyhene. Tapaninahan se on jo tammanlaokan verran pitempi. Minkämoenen pittuusmitta se lienee? Ei maha palijo pitempään orikkaa ponkasta. Vae lieneekö aekamitta. Sijottuuko minnuutin ja tunnin välliin. Tiimahan onki jo aeka moijaus, koska tiimalasissa se hiekka valluu meleko hittaasti. Liekö tiima jaettu pienempiin yksikköihin. Arviohommiksim mennee?

Kaekenkaekkijaan voe tämä talavi mennä ihan huomaamatta kun ei aenakaa pakkanen pane eikä viimat vingu. Tosin muunnellen: Vielä talvea on jäljellä tulee pakkasija tuiskuja... Vain eiköhän kun kolme kuuta katellaan se alakaa täe korvalla eleleen ja ahava purasee naaman ruskijaksi. Luntahan se hiihtäjä kaepaa. Mummolla lienee umpija jo kahalata asti. Mummot ei lannistu vaekka kinos kasva ja tuisku peittää jälijet.

Mummoesta puhheen ollen, nyt kae niillä lienee sesonki päällä. Sukkija syntyy ja pipuva, niin että ommaa päätäki pipo toesinaan kiristää, vaen sehän on mummon rooli - oon kuullu. Papathan ei mielellään pistä kortta ristiin joulun tähen. Mitä ny kinkku paenuu ja ussein myös kossu- Tästäkää ei oo oma kohtasta kokemusta, minä kun oon äijä jolle ei tapahu mitään... Ei tosin oo väliksikkää, kuhan kahtoo ja ihimettellee, että missä mennään, vae pysytäänkö paekallaa. Sehän se on varminta ei jouvu törmäöskurssille. Siinä voe tehä kipijää jos sattuu

Tämmöstä höpinää tännään. Huomenna sitte on toenen sävel, tae vetastaan nuotinvierestä, ei se sekkää vie vitteeseen?

-O-