on mukavata joskus itekseen miettijä. Ihimetellä itekseen ku on valinnat olleet aevan väärijä. Toesaalta jos oes teheny sen toesen valinnan oesko sekkää ollu piirunvertaa kummempi? Mikäpä nämä tiennee.

Tuolla syntymäpitäjän kotikylällä on ns. Punkerinkankaan kirkko ollu aekanaan. Se lienee satoja vuosia taa päen palanu. Näen aenaki tarinat kertoo.

Kyhäsin mahollisen tapahtuman ympärille tarinan . On se voenu olla nuin vaekka muuki turma lienee mahollinen. No, tarinoeta mahtuu maalimaan, olokoon tuo yksi niistä.

Muistan kun koulupoekana  kirkkokankaalla käötiin tutustumassa kirkon peruskiviin. Kyllä siinä varmaan aenakin joku rakennus on ollut. Onhan siihen haalattu myöhemmin suuri kivi johon kiinnitetty muistolaatta.

4.Tietä uuvestaan linijatessa tie vietiin kirkkokankaan läpi. Siitä oli kova kalapaliikki, mutta niin ne vaen tien tekivät. Tientekijät oli kertoneet ihmisen pääkalloja ja luita löytyneen maata myllerrelessä. No, jo vain niitä hautuumaalla on luita. Miten lienee onko sielua raapassu siellä jossaki kun kaevinkonneet raapii maallista tomumaijjaa. Mikä nämä tiennee ja tokkopa lienee välksikkää.

-O-