Soenin Timpellä nuo porinat. Justiis tuossa töllössä kehu olevasa luonteeltaan hyvin positiivinen immeinen. Ei kae tässä maassa oo pahempaa pessimistiä ja EI- linijan miestä kun Timpe. Oli asia ku asia niin vastaan vätkyttää, iliman mittää tojellista vaehtoehtua. Timpe puhhuu ja vettää shovtasa iliman mittää vastuuta tae ajatustakaa olla rakentava ja yhteistyökykynen.

Tiktaattorinsiemenkin tuntuu sielun pohojalla lilluvan. Hallitus pistetään polovilleen kun TimpeI hallitsee vankalla käjellä. Lamoja tullee ja mennee- tyylillä asijat mennee päen persettä, mutta vähäkös Timpe siitä välittää.

No, Eipä tuo taija päästä Mäntyniemeen? Tietystihän jos saa tarpeeksi ääniä niin menneehän se.

Toki Timpe on hauska ja nokkela poeka. Hoksovaa pitkällä ketkuilu-uralla aena sen kohan mihin tarttuva vastustajan puhheessa. Ossaa vielä homman hoetaa kansaan menevään tyyliin. Toki siinä sillon puhutaan ja metija vielä ylistää.

Eletään mielenkiintosija aikoja. Eilenki meni päivä töllöttäessä. Tais olla tänäänkin pressatentti? Toiset vetää shouta ja heittelee huulia, toiset on asiallisia ja paneutuvat tosissaan haastatteluun. Arvata voi kumpi tyyli tuo kannatusta? Mutta valitaanko me Pellepresitentti? 

Katotaan!

-O-