oo immeisen asijat. Jos on rahhaa niin sitä pitäs saaha lissää ja jos ei oo niin sitä herkkuva on jokkaenen vaella. Vaen turhahan tässon hötkyillä. Joka päevähän tuota on sen leiväkyrsän saanu jolla on saanu hnkata tuota kappeinta kohtaa, eikä tässä oo vilukaa, klasista saa kurkistella onko pahailima vaiko paleleeko.

Töllöstä näkkee maaliman ihimeet ja kuulee missä maalimalla ollaan menossa. Päen persettähän tuo tuntuu enimmäkseen menevän, vaen kun kaevaa sen olleellisen esiin niin mukavastihan tuo mennee. Ne nuo pahanilimanlinnut, toemittajat, pannee sen oman pukinsorkan aena siihen joukkoon. Riippuen siitä millä silimällä toemittaja asioeta tiiraelee, persu-silimä näkkee kaeken EI ja EI TOEMI- silimällä, asijan kuin asijan.

Nämä säijenhaltijatki ovat pikkusen pelonliettojia. Nytki tuntuvat hupattavan kuinka HIRMUNEN myräkkä rantaotuu maahamme.Melekeen joka päevällehän nuo on niitä myrskyjä ennustelleet? Ei oo oekein sattunu. Taetas olla niilläkin varmin kattuva ja ennustt eilisen säätä sattus joskuskaa kohilleen.

Se oeski mahtavaa kun kuulis jäläkikätteen missä eilen mentiin, siinä dementikkoki saes vihijeitä eilisestä. Ei oes ennää muistin varassa.

Taespa vilskahtaa asijattoman puolelle, vaen niihän se aena. Näellä koetetaan tallustaa etiäpäen.

-O-