oo ntämä immeisen elämä, jos eijoo kuuma niin palelee jatietennii päenvaston. Sama seon kaeken muunki suhteen vikinätä kuulee rikkaanki suusta, vaekka äkkijä aatellen , kun on rahaa, niin on kaekkeja. Näöttää kuitenki siltä että pelekkä raha ei vejä naamaa virneeseen, saattaapa olla että käöki niin että iskee ahaneos. Pittää saaha saamattomatki ja pikkusen vielä senki päälle.

Varsinki ruuan hinnasta jaksetaan käyvä polemiikkijä. Kaohistellaan kun jopa kymmenes mennee ruokaan tienosta. Hitto vie, se syöminenhän seon tärkijää jos meinaa pitempään katella näetä maalimanmeininkejä. Aekanaanhan se viikatemies kyttyrät korijaa, kun näötästää ettei värkistä ennää kunnon kaluva tule.

Vaen siitäpätyytymättömyyvestähän mun piti! Näen joulun alla - ja kun vuosiki loppuu on hyvä aatella, että jatkaako entistä linijaasa vae tekkeeko asenteissaan muutoksija. Oes varmaan syytä tehä ite kullaki. Tae kukapa se huimaa pijättellee. Ne omat tolloutesahan varmaan pittää tehä - jos ei muuten niin näöttö- mielessä. Ohan se kommijata kun saa toesten huomijota, joko hyvässä tae pahassa.

Tosin tuo erottelu hyvviin ja huonoehin on on vaekija tehtävä. Nykyväänhän alakaa kaekki olla sallittuva. Kohta kae suurimmatki rötöstelyt katotaan yksilön luonnolliseksi käöttäötymiseksi. Kaeppa se kohta on hyvä että vaenajaa sakotettaan ja murhamies saa mitalin.

-O-