oo immeisen tarpeet. Nyt on voe ylittäny uutiskynnyksen. Mummot hamstraa pakastearkut voeta pullolleen. Se on ny rasvasta kiinni. Voe voe pittäähän niitä torttuja ja kakkuja ja pullaa saaha leipuva ja voesullaa jota ryypätä palanpaenikkeeksi.

Ihan on muistissa kun oli valtavat voevuoret ja maetojärvet, hallitukset kaatua rumahteli maajussijen tekemän ropleeman takija. Sanomalehet kirkuvat leijonankorkusin otsikoen kuinka duunari joutuu kustantaan Jussijen harrastuksen. Kekkonen sano tilanteessa että pittää sitä evästä olla pahan päevän varalle.

Niinpä kun ruokaa oli liikaa alettiin peltoja käärijä pakettiin. Tietysti valtijo makso houkutusrahhaa. Kylät alako tyhyjentyvä ja risukkoesija entisiä peltoja alako olla joka kylällä. Vaen sitkeimmät jakso pysyä haukutussa työssä.

Tulipa sitte aeka että mentiin EU.hun. Mitä ihmettä? Pakettipeltoja alettiin ottaa takaisin viljelyyn, jopa jo kerran metsitettyjä peltoja. Nykyäänhän pakettipeltoja ei enää näy, päinvastoin on metsää muutettu pelloksi. Elintarvikkeita viijään kannattavasti suureen maalimaan. Jussiki pääsi rahojen makkuun. EU työntää tukija niin että on sijotusvaekeuksija. Konneetki ostetaan mahottomat ja kalliit! Se vain mahtaa olla kinkkinen juttu löytyykö nuorissa maauskua ja rohkeotta alakaa ammattiin jossa on luonnon ja herrojen armoilla.

Se näkee joka elää, mutta tuskin sillä ravintopillerillä ei aevan heti kuitata elintarvikkeita eikä VOITA! Joten eiköhän Jussilla oo valosa tulevaesuus, aenaki työtä riittää.

-O-