oo immeisenpenikalla nämä tarpeet. Ios eijoo kylymä niin o hiki. Jos eijoo näläkä niin o hirmu ähky. vert.Joulu.

Tästähän tullee aasinsilta verotukseen. Eikös se Jesseki vae Jooseffi, minä näet'ä tiijä tullu verollepantavaksi? Niimpä?

Nythän on jokkaenen veronmaksaja pantu töllöverolle. Ennen oli vaen maksu jonka pikkusenkaa filunkiin ja omanvoetonpyyntiin altistunu jätti maksamatta. Säekähtäjen joka ovikellon pirrakseen; Onko siellä tarkastaja. Kae monesti oliki. Voe sitä itkuva ja satatusta kun rikollinen jäe kiini.

Nyt on luuserijen juhulat juhulittu. Vero mätkähtää niin herralle ku narrillekki ja kaekille siitä välistä. Valtakunnassa kaekki hyvin?

Mitä sitä helevetin hulluja! Sankat joukot kiruvaa ja  mekastaa kun joutuu maksamaan siitä mitä kuluttaa. Sanotaan että kun lestiki? Vaekkeijoo töllöö- Voe toki ohan se siellä hurtuukin alla ja ratijova ny aenaki...Ilimasija lounaeta eijoo joten jokkaenen kaevakoon kuvetta.

Lisäksi verohan on puolta pienempi kuin TV-maksu. Luulis tuon miellyttävän kun joku maksu pienenee.

Mitä merkitystä yhellä 50 on vuojen tölläämisestä? Samanen 50 mennee jo yhteen haoskaan iltaan juottolassa - luulisin. Meikällä ei niistä hajua. Onneksi se ei pakollista.

Olkaamme onnellisia ratkaisusta. Se on lisäksi oikeuvvenmukanen kun vähäntienaava pääsee huokijammalla.

***

meinovaa pätkijä tievon kuluku aevosta sormenpäehin. Silimät luppasee moettijen kehenosti nukutusta yöstä. Kolotukset ja kutina piti unen semmosena horroksena joka ei palijo levoksi koiju.

Hyvvää pyhäpäevää jokkaeselle! Konta mennään valoonpäin!

-O-